Kanopian

Penthouse hotel de 5 stele Brașov

Călătoriile de afaceri sau agrement nu au fost niciodată mai spectaculoase. KANOPIAN te invită cordial să descoperi experiența completă a închirierii unui penthouse în regim hotelier de lux care transcende așteptări și te învăluie în serenitate.

Viziune. Ambianță. Design.

KANOPIAN își propune să fie chintesența ospitalității ardelenești

Atunci când vizitezi regiunea-bijuterie a turismului românesc, cazarea oferită trebuie să fie impecabilă. Conceptul KANOPIAN e adânc înrădăcinat atât în ampla bunăstare a oaspeților noștri, cât și în toate aspectele ce țin de șederea lor.
Viziunea KANOPIAN este să conturăm o experiență formidabilă pentru fiecare individ, cuplu sau familie care ne trece pragul, prin îndeplinirea oricărei nevoi, cereri sau dorințe cu servicii de excepție.

Facilități Premium

Dincolo de penthouse: servicii de elită

Ambianța e doar o fracțiune din experiența KANOPIAN. Echipa noastră pasionată se asigură că cele mai distinse servicii private îți sunt la dispoziție pe toată durata vizitei. Experiența unică în România de in-room dining, șofer personal, închirieri mașini de lux sau servicii concierge non-stop sunt doar câteva exemple de facilități premium la care ai acces în calitate de musafir KANOPIAN.
Mai mult, oaspeții noștri sunt întâmpinați cu cadouri de bun venit și articole de toaletă cu complimente, dar și cu WiFi, parcare securizată și curățenie zilnică – toate gratuite.

Exclusivitate. Peisaj. Împrejurimi.

Cartier rezidențial central, dar feeric

Proprietățile KANOPIAN sunt poziționate convenabil în inima Brașovului, cu cele mai emblematice obiective turistice într-o rază de câțiva kilometri. Te afli la doar 10 minute de mers cu mașina până la centrul istoric al orașului și la o distanță de 4 minute de mers pe jos până la cel mai mare mall din Transilvania, Coresi Shopping Resort. De asemenea, alte atracții râvnite din apropiere includ Paradisul Acvatic (2.3 km), Strada Sforii (4 km), Telecabina Tâmpa (6 km) sau Brașov Adventure Park (6.6 km), printre multe altele.

Haute cuisine, vinuri alese, chef gourmet. Experiența in-room dining.

Chef de talie mondială la dispoziția ta

O masă rafinată cu 5 feluri de mâncare e la un apel distanță cu serviciul nostru exclusiv de in-room dining. Un chef gourmet ilustru, însoțit de brigade de cuisine, te va impresiona cu o prezentare maiestuoasă a unor preparate savuroase din bucătăria internațională. Pur și simplu plasezi comanda cu câteva ore înainte de a lua masa și te relaxezi în timp ce echipa chef-ului pre-prepară elementele de finger food, aperitivul, supa, felul principal și desertul.

Bon Appétit

Odată pregătit meniul, artistul culinar, ajutorul de bucătar și ospătarul sosesc la apartamentul tău și prepară, gătesc și asamblează bucatele îmbietoare pe loc. Mai mult decât atât, fiecare fel de mâncare din meniu vine împerecheat cu un pahar de vin excelent, ales special pentru a pune în valoare preparatul. Întregul proces – de la pregătire, la servire și până la curățare – este gestionat de personalul chef-ului, astfel încât să te bucuri de experiența desfătătoare fără nicio urmă de efort.